22.12.2008 г.

"Стара София" достигна 200 хиляди посещения!


Преди да напишем каквото и да било, благодарим на всички вас! Благодарим, че през последните 4 години направихте "Стара София" свое любимо място, което често посещавате. Благодарим, че разказвате за страницата и със съвместни усилия помагате да популяризираме миналото на нашия град. Благодарим за добрите думи, които ни изпращате. Благодарим за полезните идеи, които допринесоха "Стара София" да добие по-пълна и максимално интересна форма. Не на последно място благодарим и на всички приятели, които помогнаха и все още помагат за усъвършенстването на сайта!

Много вода изтече, откакто стартира "Стара София". Стотината снимки в началото днес са повече от 1000. Расте и броят на приятелите на "Стара София". Преди година проектът най-после се сдоби и със собствен дом онлайн - www.stara-sofia.com.

Съзнаваме, че редица уебсайтове могат да се похвалят с далеч повече от тези 200 хиляди посещения, при това за много по-кратки срокове. Ние обаче се гордеем, че един културен проект, какъвто е "Стара София", успя да извоюва своята популярност. Искрено се надяваме, че добрите дни за страницата тепърва предстоят!