17.06.2018 г.

Един софийски малчуган разказва


Скъпи приятели, за нас е удоволствие да Ви съобщим, че излезе от печат второто разширено издание на книгата "София, моят роден град" на Крикор Асланян!

След бързото изчерпване на първия тираж през 2012 г. и множеството запитвания от ваша страна, новото издание вече е готово. То е два пъти по-голямо по обем от предишното и включва всички нови текстове на нашия любим сладкодумец.


Представянето на книгата на 21 юни в Столична библиотека премина сърдечно и при голям интерес. На вълнуващата среща с автора всички гости на събитието получиха автограф и лично посвещение от Крикор Асланян. 

Представянето на книгата премина при значителен интерес

"Драги Читателю, не съм нито писател, нито журналист, просто искам да споделя с Теб моите спомени за живота на обикновените хора в София. Много обичам родния си град, вероятно ще го почувстваш, четейки тази скромна книжка. Обичай София и ти. Тя заслужава, защото е единствена и наша!"

Никой не си тръгна без специално посвещение от автора

Тези от вас, които също биха искали да се сдобият с книгата "София, моят роден град", могат да я открият в книжарница "Български книжици" (на Кристал) или да ни пишат на електронната поща за повече информация.

Изданието е с обем 384 стр., меки корици и корична цена от 20 лева

Интервю с автора в предаването "Тази събота и неделя" на БТВ можете да видите тук: Крикор Асланян живее в Монреал, но пишe книги за София